Moto: Coliber
Pojemność: 50
Kolor: srebrny
Samochód: Audi A3
Wysłany: 19 Lipiec 2011, 22:55 SWAP - co i jak ?
Witam, jak już tutaj poczytałem o swap'ie dość sporo się dowiedziałem . Mam zakupionego Coliberka z 2007 roku , mam go dość długo a z racji , iż jest on seryjny . Zacząłem czytać o nim , wchodzić na różne fora (m.in. Questforum) . Nie będę owijał w bawełnę . Znajomy wiedział , że nie lubie 4t. Więc zaproponował mi SWAP. I tu moje pytania , chciałem zrobić SWAP od Piaggio poznajdywałem na allegro kilka modeli , i czy dużo będzie przerabiania ramy , aby wszedł on do mojego skutera ? Dużo zabawy z elektryką, bądź innymi rzeczami ? Z góry dziękuje za odpowiedzi .
Moto: Zipp Vapor 2006
Pojemność: 65ccm
Kolor: Czerwono-srebrny
Samochód: Golf IV GTI Pomógł: 26 razy Skąd: Sadowne
Wysłany: 19 Lipiec 2011, 23:55
No nie mogę. Masz caaaaaały dział na ten temat i nic nie znalazłeś? O silnikach piaggio jest najwięcej materiału. Radzę Ci poczytać tematy w tym dziale a szczególnie zobacz podklejony temat: "Swap - jak to ugryźć"
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum